PCO Hypotheken: persoonlijk en onderbouwd advies

Een zakelijke hypotheek? Een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, een aflossingsvrije hypotheek of een combinatie daarvan? De rente voor een langere periode vastzetten of juist niet? Bij het kopen van een woning of bedrijfspand komt heel wat kijken. Het afsluiten van een hypotheek is dan ook best ingewikkeld.

Jouw persoonlijke ‘apk’

Op basis van een doordachte financiële planning onderzoek ik jouw persoonlijke financiële ‘apk’. Deze geeft inzicht in je inkomens- en vermogenspositie op de korte én lange termijn. Zo voorkom je onaangename verrassingen in de toekomst.

Onafhankelijk advies

Met PCO Hypotheken kun je rekenen op een goed onderbouwd advies waarbij ik alle mogelijkheden én risico’s voor jou op een rij zet. Mijn advies is onafhankelijk en je betaalt alleen mijn advies-uren. Waar je de hypotheek onderbrengt, is helemaal aan jou. Meestal adviseer ik om deze bij je huidige bank af te sluiten, want oversluiten is doorgaans meer in het belang van de adviseur dan van jou. Desgewenst kan ik alle administratieve zaken die bij het afsluiten van een hypotheek komen kijken voor je regelen, zodat jij uiteindelijk alleen nog  maar je handtekening hoeft te zetten.

Erkend hypotheekadviseur

Ik ben erkend hypotheekadviseur, wat jou de garantie geeft dat ik ook op dit gebied deskundig, vaardig en integer ben. Overweeg jij om een huis of bedrijfspand aan te kopen? Dan voorzie ik je graag van advies. Vul vandaag nog de contactpagina in.