PCO Financiële Planning – Risicomanagement van A tot Z

Zakelijk loop je bepaalde risico’s. Dat is nu eenmaal inherent aan het ondernemerschap. Er zijn tal van verzekeringen om die allemaal af te dekken. Maar is dat ook nodig en wíl je dat ook? Als je persoonlijke bedrijfsadviseur kan ik met je meekijken wat je wel moet of juist niet hoeft te verzekeren.

Advies in jouw voordeel

Aan de hand van een risico-inventarisatie analyseer ik of je onder- of oververzekerd bent. Natuurlijk is het verstandig om je tegen bepaalde risico’s te verzekeren, maar dikwijls kunnen drie kwart van die risico’s al aan de voorkant geëlimineerd worden, waardoor je je er aan de achterkant niet tegen hoeft te verzekeren. Samen met jou kijk ik hoe we jouw huishouding, ook financieel gezien, op orde kunnen brengen en adviseer ik je over het juiste pakket aan verzekeringen dat jouw bedrijf nodig heeft.

Financiële ‘apk’

Mijn werk begint altijd met een doordachte financiële planning: jouw persoonlijke financiële ‘apk’ die inzicht geeft in je inkomens- en vermogenspositie op korte en lange termijn. Dat voorkomt onaangename verrassingen in de toekomst.

Onafhankelijk en transparant

Ik ben 100% onafhankelijk. Ben je toe aan nieuwe verzekeringen? Dan is het helemaal aan jou waar je die onderbrengt. Ik kan je desgewenst helemaal ontzorgen op het gebied van alle administratieve zaken die bij het afsluiten komen kijken, zodat je uiteindelijk alleen nog hoeft te tekenen.

Jouw persoonlijke sparringpartner

Ben je benieuwd of jouw verzekeringspakket nog helemaal up-to-date is of zoek je een onafhankelijke sparringpartner met veel verstand van zaken? Schroom niet en neem vandaag nog contact met me op.