Dienstenwijzer

De financiële sector hecht aan goede voorlichting. Daarom hebben we voor u een dienstenwijzer opgesteld, waarin u leest wie we zijn en hoe we werken. 

Dienstverlening

Onze dienstverleningsdocumenten (DVD’s) bevatten een overzicht van de kosten voor een financieel advies en een beschrijving van onze werkzaamheden.

Hieronder kunt u de documenten downloaden:
- DVD Risico’s afdekken
- DVD Vermogen opbouwen
- DVD Hypotheek aanvraag
- Privacy statement PCO

 

 

 

Pensioenen

PCO Pensioenen: lekker leven, een leven lang

Is uw pensioen goed geregeld? Of komt u er later achter dat uw financiële positie helemaal niet zo rooskleurig is als u dacht? We bekijken graag samen met u hoe u er straks financieel voor staat, wat we eventueel moeten aanvullen en wat hiervoor de beste manier is.

Dit doen we met een doordachte financiële planning: een soort persoonlijke financiële APK die inzicht geeft in uw inkomens- en vermogenspositie op korte en lange termijn. Dit voorkomt verrassingen in de toekomst.

Begrijpelijke taal

We adviseren professioneel en vooral begrijpelijk. Want een pensioenregeling is al ingewikkeld genoeg. Bovendien zijn we onafhankelijk:we werken niet op provisiebasis en u betaalt alleen onze adviesuren. Waar u uw pensioen onderbrengt, is dan ook aan u. Als u wilt, verzorgen we alle administratieve zaken die bij het afsluiten komen kijken. Zodat u uiteindelijk alleen nog hoeft te tekenen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de pensioenen van uw medewerkers.

Benieuwd of u straks zorgeloos kunt genieten van uw pensioen? Bel ons gerust: 0575 – 547 428, of loop eens binnen in ons kantoor aan de Runneboom 8 in Warnsveld. 

Pensioendesk: eerlijk in pensioenen

PCO is aangesloten bij Pensioendesk, die pensioenprofessionals ondersteunt met breed inzetbare kennis en ervaring. Een lid van Pensioendesk is professioneel bezig binnen het pensioenvakgebied. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het gevolgde opleidingstraject en de minimaal 40 permanente educatiepunten die elk lid per jaar moet verwerven. Hiermee onderscheiden de leden zich van de reguliere pensioenadviseurs.
Lees meer informatie over Pensioendesk.

Nieuws

Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten

     

    Direct een afspraak

    Brochure

    Vraag hem gratis aan!